Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان دانش‌آموزی فارس گفت: اکنون ساماندهی و نظارت سرویس مدارس شیراز به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و امسال شاهد قرار گرفتن سایر شهرستان‌های فارس تحت این طرح هستیم. ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۵ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

حسین کلاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز،  با بیان اینکه استان فارس در طرح ساماندهی و نظارت الکترونیکی سرویس مدارس پیشرو بوده است، اظهار داشت: اکنون ساماندهی و نظارت سرویس مدارس شیراز به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و امسال شاهد قرار گرفتن سایر شهرستان‌های فارس تحت این طرح هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به آغاز روند سامان‌دهی و نظارت الکترونیکی سرویس مدارس شیراز از ٤ سال پیش توسط سازمان دانش‌آموزی، از ملی شدن این طرح در سال جاری خبر داد.

کلاری بیان اینکه اکنون سرویس مدارس شیراز با 120 هزار دانش‌آموز و حدود 10 هزار و 500 راننده به صورت الکترونیکی ساماندهی شده است، افزود: شهرستان‌های لارستان، فسا و کوار نیز سال گذشته مقدمات کار را انجام داده‌اند و امید است که امسال سرویس مدارس سایر شهرستان‌های فارس نیز زیر این سامانه قرار گیرد و با اجرایی شدن این طرح در فارس، به تمام کشور تسری پیدا کند.

به گفته رئیس سازمان دانش‌آموزی فارس طبق بخشنامه فروردین ماه وزیر آموزش و پرورش، نظارت بر عملکرد پیمانکاران، رانندگان خودروهای حمل و نقل دانش‌آموز و انجام فعالیت‌هاى فرهنگی و تربیتى در سرویس مدارس به سازمان دانش‌آموزی سپرده شده است.

نظارت بر سرویس مدارس در اردبیل به سازمان دانش‌آموزی واگذار شد99 درصد تصادفات سرویس مدارس مربوط به سرویس‌های آزاد استانتقاد از عدم ارسال لایحه ایمنی سرویس مدارس توسط شهرداری تهران

کلاری افزود: بر اساس این بخشنامه کارگروه سرویس مدارس در استان‌های فارس، تهران، اردبیل، خراسان رضوی، زنجان، یزد و سیستان و بلوچستان تشکیل می‌شود که مسئولیت این کارگروه بر عهده استان فارس است.

رئیس سازمان دانش‌آموزی فارس همچنین از آموزش حضوری و موبایل محور رانندگان سرویس مدارس خبر داد و با تاکید بر لزوم شرکت رانندگان در کلاس‌های حضوری تابستان، فعالیت آن‌ها در سال تحصیلی جدید را منوط به حضور در این کلاس‌ها دانست.

کلاری با اشاره به همکاری سازمان حمل و نقل مسافر و ارائه محتوا از سوی این سازمان در برگزاری این کلاس‌ها بیان کرد: در طرح آموزش موبایل محور، محتواهاى لازم برای رانندگان سرویس ارسال می‌شود.

رئیس سازمان دانش‌آموزی با بیان اینکه از امسال والدین دانش‌آموزان نیز فرم نظر سنجی مربوط به راننده سرویس فرزند خود را پر مى‌کنند، نظرسنجی دانش‌آموز و والدین راجع به راننده سرویس در به کارگیری وی برای آینده موثر خواهد بود.

انتهای پیام/ن

R41382/P/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۶۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور

فرهاد فتحی‌نژاد به راهکار سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش درباره ‌کارآفرینی و مهارت‌محوری اشاره کرد و گفت: «بر اساس راهکار (۵-۶) سند تحول بنیادین نظام آموزش‌وپرورش، آموزش و پرورش با موضوع «تنظیم و اجرای برنامه جامع کارآفرینی و مهارت‌آموزی برای تمام دوره‌های تحصیلی به ویژه دانش‌آموزان دوره متوسطه تا پایان برنامه پنجم توسعه در برنامه درسی و آموزشی» و با عنایت به اینکه یکی از ضرورت‌‎های جامعه امروز، آموزش نیروی متخصص و کارآمد متناسب با نیازهای بازار کار و ارتقای توان کارآفرینی با مسئولیت نظام آموزشی کشور است، سازمان ملّی پرورش استعدادهای درخشان اجرای طرح «سمپاد مهارتی» را آغاز کرده است.»

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان درباره رویکرد طرح سمپاد مهارتی گفت: «طرح سمپاد مهارتی برای شناسایی و هدایت دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان به «رشته‌ها،‌ حِرَف و مهارت‌های مورد نیاز حال و آینده کشور» با اهداف ارتقا و بهبود کیفیت آموزشی، شناسایی دانش‌آموزان خلاق و نوآور و ارتقای مهارت‌های کارآفرینی دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان و تربیت افراد ماهر متناسب با نیازهای صنعت و فناوری روی کار آمده است.»

وی از اجرای این طرح و آزمون ورودی مناسب برای این دانش‌آموزان از سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ خبر داد و افزود:«این طرح از سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ با رویکرد گسترش تدریجی، آرام و منطقی آغاز شده است. در طرح سمپاد مهارتی، جذب دانش‌آموزان مستعد و علاقه‌مند به تحصیل در رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای در مدارس سمپاد از طریق برگزاری آزمون ورودی تکمیل ظرفیت پایه دهم دوره دوم متوسطه مدارس استعدادهای درخشان انجام می‌شود.»

وی درباره استان‌های فعال در زمینه اجرای این طرح ‌گفت: «در سال تحصیلی جاری، ۸۱۸ دانش‌آموز مدارس سمپاد در رشته‌های شبکه و نرم‌افزار، فتوگرافیک، پویانمایی و الکترونیک در ۱۱ استان البرز، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، مازندران، شهر تهران، کرمان، همدان، یزد، خوزستان، قم و اصفهان مشغول به تحصیل هستند. صرفاً دو هنرستان سمپاد مهارتی امیرکبیر (پسرانه) و سعدی (دخترانه) به‌صورت مستقل در شهر مقدس مشهد فعالیت دارند و در سایر استان‌های مجری طرح سمپاد مهارتی، رشته‌های مهارتی در فضای آموزشی رشته‌های نظری دایر است.»

فتحی‌نژاد بر لزوم اجرای برخی موارد برای راه‌اندازی رشته‌های مهارتی در مدارس سمپاد تأکید کرد و افزود: «سازمان برای راه‌اندازی رشته‌های مهارتی در مدارس سمپاد مواردی را لحاظ می‌کند. هماهنگی و اخذ مجوز ایجاد رشته مورد نظر از دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای معاونت آموزش متوسطه توسط ‌اداره کل آموزش‌وپرورش استان‌ها یکی از این موارد است. مکاتبه رسمی اداره کل با این سازمان مبنی بر اعلام نتیجه بررسی تمام جوانب ایجاد رشته مهارتی و تعهد استان مبنی بر تأمین نیروی انسانی توانمند مرتبط و تجهیز مدرسه مجری طرح سمپاد مهارتی به امکانات و تجهیزات آموزشی و استاندارد مورد نیاز، دیگر موضوع پیگیری سازمان استعدادهای درخشان است. در نهایت بازدید میدانی کارشناسان این سازمان برای تأیید فضا و تجهیزات جهت تشکیل این مدارس از مواردی است که سازمان استعدادهای درخشان برای تشکیل رشته‌های مهارتی لحاظ می‌کند.»

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان از آغاز به‌کار این طرح در دو استان دیگر خبر داد و گفت: «سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳، سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با هماهنگی دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش معاونت متوسطه، با ایجاد رشته گرافیک در هنرستان سعدی مشهد مقدس و شبکه و نرم‌افزار در مدارس فرزانگان دو اهواز و فرزانگان حکیم‌زاده یزد موافقت کرده است و در سال تحصیلی آینده ۱۱ استان کشور در زمینه طرح سمپاد مهارتی فعال خواهند بود.»

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • فعالیت ۴۱۶سفیر دانش‌آموز رضوی در آران و بیدگل
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست