Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، فرهاد اسماعیلی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۱۲۳ هزار دانش‌آموز از خدمات سرویس مدرسه در شهر شیراز بهره‌بردند، گفت: برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ طبق مصوبه کارگروه ماده ۱۹ که در رأس آن وزیران محترم کشور، آموزش و پرورش و راه و شهرسازی است، سازمان حمل و نقل شهرداری شیراز متولی تعیین خودرو، تعیین صلاحیت رانندگان و تعیین مسافت در خصوص سرویس مدارس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش فارس افزود: بر اساس این دستورالعمل، انجمن اولیا و مربیان به نمایندگی از آموزش و پرورش، ناظر بر حسن انجام کار و عملکرد سازمان حمل و نقل شهرداری در خصوص ارائه خدمات مطلوب سرویس به دانش‌آموزان است.

وی با تاکید بر اینکه امسال مدیران هر مدرسه خود طرف قرارداد با شرکت‌های حمل و نقل برای دریافت خدمات سرویس هستند، گفت: با توجه به تغییراتی که در عقد قراردادها انجام شده، برخلاف سال‌های قبل که وجوه سرویس مدارس در حساب دولتی و جاری یک مدرسه تجمیع می‌شد، در سال تحصیلی جدید وجوه سرویس دانش‌آموزان هر مدرسه به حساب همان مدرسه واریز می‌شود.

به گفته اسماعیلی، امسال تمامی امور مربوط به سرویس مدارس شیراز از جمله تأمین خودرو، معرفی شرکت‌های حمل و نقل، تعیین مسافت و… به عهده سازمان حمل و نقل مسافر درون شهری شیراز است و قراردادها بین راننده و شرکت‌های حمل و نقل و بعد از آن بین شرکت و مدیر مدرسه منعقد می‌شود و اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش به عنوان ناظر و بهره‌بردار بر اجرای این روند نظارت دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس در ادامه با تقدیر از زحمات سازمان دانش‌آموزی در هدایت سرویس مدارس در چندسال اخیر، در مورد علت جابجایی این مسئولیت گفت: اجرا، برنامه‌ریزی و ساماندهی سرویس مدارس تابع مصوبات کارگروه ماده ۱۸ و تأیید فرماندار محترم شهر شیراز است.

وی با تاکید بر اینکه در چندسال گذشته و به خصوص در دو سال اخیر وزارت آموزش و پرورش رسماً سازمان دانش‌آموزی را ناظر بر اجرای سرویس مدارس کرده بود، گفت: در واقع کارگروه ماده ۱۸ و مصوبات آن تعیین کننده وضعیت سرویس مدارس در هرسال تحصیلی است که این کارگروه در جلسات خود برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ این مسؤولیت را برعهده سازمان حمل و نقل شهرداری گذاشته است.

کد خبر 5016796

منبع: مهر

کلیدواژه: شیراز آموزش و پرورش فارس سرویس مدارس فرهاد اسماعیلی محرم 99 ویروس کرونا شیراز مراسم عزاداری هفته دولت ماه محرم عاشورا بازگشایی مدارس آمار کرونا بوشهر کرمانشاه مجلس شورای اسلامی گرگان شیوع کرونا سرویس مدارس سال تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۸۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم